برای افزودن آیتم‌ها به علاقه مندی، لطفا وارد شوید.

مرگ دست کم ۶ نفر بر اثر ازدحام در جام ملت‌های آفریقا

منابع رسمی خبر از مرگ دست کم ۶ نفر و زخمی شدن ۴۰ نفر دیگر بر اثر ازدحام در بیرون از ورزشگاه محل برگزاری کامرون – کومور در مرحله یک هشتم نهایی جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۱ خبر دادند.

به گزارش تازه نیوز و به نقل از BBC، ناصری پل بیا، فرماندار منطقه با تایید این خبر گفته است که احتمالا شمار تلفات بیش از گزارش‌های اولیه است. منابع دیگر می‌گویند برخی از کودکان در این حادثه، هوشیاری خود را از دست داده‌اند.

اسوشیتد پرس می‌گوید این اتفاق هنگامی رخ داد که جمعیت زیادی قبل از مسابقه یاد شده، قصد ورود به ورزشگاه اولمبه در پایتخت کامرون را داشتند. اما تایید رسمی این خبر از سوی مقامات محلی، پس از برتری ۲-۱ کامرون مقابل کومور صورت گرفت. بیمارستان‌ مساسی در نزدیکی ورزشگاه می‌گوید حداقل ۴۰ نفر در این راستا پذیرش شده‌اند. یک پرستار شاغل در این بیمارستان، به خبرنگاران گفته است: وضعیت برخی از مجروحان وخیم است. ما باید آن‌ها را به یک بیمارستان تخصصی برسانیم.

ورزشگاه محل برگزاری بازی کامرون – کومور، گنجایش پذیرایی از ۶۰ هزار نفر را دارد ولی به دلیل محدودیت‌های مرتبط با کرونا، فقط می‌توانست تا ۸۰ درصد ظرفیت خود پذیرای علاقه مندان باشد. مقامات محلی می‌گویند حدود ۵۰ هزار نفر در تلاش بودند تا برای تماشای این بازی، وارد ورزشگاه شوند.

در همین راستا، ورون موسنگو اومبا، دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آفریقا (CAF) با حضور در بیمارستان، جویای وضعیت مجروحان این حادثه شده است. CAF می‌گوید در تلاش است تا با ارتباط با مقامات محلی، اطلاعات دقیق‌تری از این ماجرا کسب کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید