برای افزودن آیتم‌ها به علاقه مندی، لطفا وارد شوید.

واکنش پسر شهید همت به برهم‌زدن سخنرانی سیدحسن خمینی

سر دادن شعار اعتراضی در مراسم سخنرانی سیدحسن خمینی در روز ارتحال امام (ره) با واکنش فرزند شهید همت رو به رو شد.

رهبر انقلاب کنار سیدحسن خمینی یادگار امام

به گزارش تازه‌نیوز، محمد مهدی همت در رابطه با تذکر امروز رهبر انقلاب درباره شعارهای اعتراضی در مراسم ارتحال امام خمینی در توئیتر خود نوشت: امروز در سالگرد ارتحال امام عزیزمان، توفیق زیارت رهبری بعد از سه سال حاصل گشت و چقدر همه دلتنگ بودیم… آخرین سالگرد سال ۹۸ بود که حاج قاسم هم حضور داشت و به یاد دارم اصلا حال روحی مناسبی نداشت، گویا چیزی روحش را عذاب می‌داد و فرصت هم پیش نیامد تا علت را جویا شوم.
از اتفاقات تلخ امروز رفتار نامناسب یک عده هنگام صحبت‌های حسن آقای خمینی بود که رهبری را هم به بیان خودشان رنجاند، یکی از چیزهایی که برکت را از جامعه می‌برد زیر پا گذاشتن اخلاق و تقواست، کاش یاد بگیریم حرمت آدم ها را نگه داریم و این دو مهم را سرلوحه زندگی خودمان قرار دهیم.
دوستان عزیز سعی کنند صحبت‌های امروز مقام معظم رهبری را به دقت مطالعه کنند که چراغ راه می‌باشد. برای عاقبت بخیری هم دعا کنیم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید