برای افزودن آیتم‌ها به علاقه مندی، لطفا وارد شوید.

قطعنامه علیه ایران قیمت دلار را بالا کشید!

بعد از ظهر امروز به تاثیر از ارائه پیش نویس قطعنامه علیه ایران، سیر نزولی قیمت دلار در بازار متوقف شد و بازار به سمت مسیر صعودی تغییر جهت داد.

دلار

به گزارش تازه‌نیوز، ارائه پیش نویس قطعنامه علیه ایران به شورای حکام به افزایش قیمت‌ ارز در صرافی‌‌ها و صرافی ملی دامن زد.

به نقل از اقتصادآنلاین، کانون صرافان نیز دلار را ۲۶ هزار و ۳۵۳ تومان برای خرید و ۲۶ هزار و ۶۴۰ تومان برای فروش قیمت گذاری کرده است. این کانون روز گذشته، قیمت دلار را ۲۶ هزار و ۴۶ تومان برای خرید و ۲۶ هزار و ۴۳۱ تومان برای فروش اعلام کرده بود که در معاملات امروز افزایش قیمتی نزدیک به ۳۱۰ تومان را در قیمت خرید این اسکناس نشان می‌دهد.

یورو در صرافی‌ها ۲۸ هزار و ۴۵۱ تومان برای خرید و ۲۸ هزار و ۷۷۲ تومان برای فروش قیمت خورده است. آخرین قیمت روز گذشته یورو در صرافی‌ها ۲۸ هزار و ۲۷۶ تومان برای خرید و ۲۸ هزار و ۵۸۴ تومان برای فروش بود که افزایش قیمتی در حدود ۱۸۰ تومان را در قیمت خرید آن نشان می‌دهد.

همچنین در صرافی ملی، دلار با قیمت ۲۶ هزار و ۵۰۴ تومان برای فروش و ۲۶ هزار و ۲۴۱ تومان برای خرید معامله می‌شود. روز معاملاتی گذشته، دلار در این صرافی ۲۶ هزار و ۲۳۲ تومان برای فروش و ۲۵ هزار و ۹۷۱ تومان برای خرید قیمت خورده بود که افزایش قیمتی نزدیک به ۲۷۰ تومان را در قیمت خرید آن نشان می‌دهد.

یورو نیز در این صرافی، ۲۸ هزار و ۶۲۲ تومان برای فروش و ۲۸ هزار و ۳۳۷ تومان برای خرید قیمت خورده است که نسبت به قیمت آن در روز معاملاتی گذشته، معادل ۲۸ هزار و ۴۳۱ برای فروش و ۲۸ هزار و ۱۴۷ برای خرید افزایش قیمتی در حدود ۹۰ تومان را تجربه می‌کند.

این مطالب را از دست ندهید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید