برای افزودن آیتم‌ها به علاقه مندی، لطفا وارد شوید.

اعتراف عجیب ترامپ: بایدن با تقلب، برنده شد!

نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ۲۰۲۰ در پیامی توئیتری اذعان کرد که رقیب دموکرات وی با تقلب در انتخابات پیروز شده است.

به گزارش تازه‌نیوز و به نقل از مهر، «دونالد ترامپ» نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ۲۰۲۰ در واکنش به اخبار رسانه‌های این کشور مبنی بر پیروزی جو بایدن نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر در پیامی توئیتری به شکست در برابر وی اذعان کرد.

نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ۲۰۲۰ در این خصوص نوشت: او (بایدن) با تقلب در انتخابات پیروز شد.

وی در این خصوص اعلام کرد: هیچ مراقب و ناظری راه داده نشد، رأی‌ها توسط شرکت‌های خصوصی چپگراهای افراطی و شرکت «دومینیون» (Dominion) که اعتبار بدی دارند برای شمارش دسته‌بندی شدند؛ دستگاه‌های خرابی که حتی نتوانستند در تگزاس مورد تأیید قرار گیرند (که من با اختلاف زیاد در آن پیروز شدم)؛ رسانه‌های جعلی و ساکت و دلایل بیشتر!

ترامپ در پیام دیگری اضافه کرد: تمام نقایص فنی ماشینی که شب بعد از انتخابات روی داد، در واقع دست آن‌ها را حین دزدیدن رأی‌ها رو می‌کرد. به هر حال آن‌ها بدون اینکه دستشان رو شود، تا حد زیادی موفق شدند. انتخابات پُستی شوخی کثیفی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید