برای افزودن آیتم‌ها به علاقه مندی، لطفا وارد شوید.

ترور وکیل جوان جلوی چشم همسر و کودک ۵ساله‌اش!

یک وکیل ۳۳ ساله شاهرودی مورد سوءقصد قرار گرفت و جان خود را از دست داد. این موضوع توسط دادستان شاهرود تائید و حتی اعلام شده یک مظنون در این زمینه دستگیر شده است.

حمله مسلحانه

به گزارش تازه‌نیوز، همزمان با نخستین دقایق بامداد دوشنبه، محمود جعفرآقایی وکیل دادگستری در مقابل منزلش و در جلوی چشم کودک پنج ساله و همسرش ترور شد و متأسفانه ساعتی بعد درگذشت. گفته می‌شود وی قبل از فوت نام ضارب را به همسرش اعلام کرده اما تحقیقات ادامه دارد.

به نقل از مهر، در همین شرایط حجت‌الاسلام رضی پارسا منش دادستان شاهرود در گفتگو با یکی خبرگزاری‌ها، خبر شلیک گلوله و درگذشت محمود جعفر آقایی وکیل دادگستری در حادثه سوءقصد در شاهرود را تائید کرد و بیان داشت: یک مظنون توسط پلیس در این ارتباط دستگیر شده است.وی با اشاره به اینکه با توان و اقتدار اطلاعاتی و عملیاتی پلیس در کمتر از ۱۲ ساعت فرد مظنون احتمالی شناسایی و دستگیر شد، افزود: پرونده در حال تحقیقات مقدماتی است و احتمال دخالت فرد یا افراد دیگری نیز در این رخداد متصور است. جعفرآقایی متولد سال ۶۸ در شاهرود یک فرزند پنج ساله دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید