- هجوم ناگهانی به دانشگاه شریف و تهدید به تیراندازی: من خدا هستم و میخواهم همه را بکشم! +ویدئو
- مشاور رئیسجمهور اوکراین خواستار حمله به مراکز تولید و ساخت موشک و پهپاد ایران شد
- ویدئو| مداحی بانوان در دفاع از حجاب در مترو تهران
پروانه سلحشوری گفت: با توجه به اتفاقات اخیر، زنان خط قرمز بوده و هستند. یعنی هرگونه فعالیتی که بخواهد به زنان ارتقا ببخشد، به نحوی خنثی می شود. بنابراین، دولت ها در این زمینه موفق نبودند.

به گزارش تازهنیوز، از عمر دولت ابراهیم رئیسی کمتر از ۲۰ ماه می گذرد اما، در این مدت اعضای کابینه او درگیر حواشی و حوادث مختلفی بودند.
به نقل از اقتصادنیوز، یکی از حوادث مهم دولت رئیسی اعتراضات و تجمعات در طی این ماه های اخیر است که از آن به عنوان اعتراضات زنانه نام برده می شود. در این میان، انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، در گفتگویی با اشاره به اعتراضات اخیر در کشور گفت:« در این ماجرا باز هم مظلومیت زنان بروز و ظهور یافت. زنان دوباره به ابزاری بدل شدند تا استکبار به مطامع خود برسد. در بسیاری از حرکتها و تبلیغات این ناآرامیها زنان وسیله قرار شدند. طبق آمار تنها ۱۲درصد از دستگیر شدگان در اغتشاشات از خانمها بودند و ۸۸درصد بقیه از مدران بودند ولی میبینیم که به غلط این کارها حرکتی زنانه معرفی میشود. ولی همه چیز را به نام آنها و باشعار زن زندگی آزادی تمام کردند. این استفاده ابزاری از زن را در بسیاری از امور دیگر هم شاهد هستیم. این یک جنگ همه جانبه شناختی و رسانهای علیه ایران و زن و خانواده ایرانی بود.»
اظهارات او با واکنش هایی از سوی سیاسیون به خصوص زنان سیاستمدار رو به رو شد و برخی معتقد هستند که اظهارنظرهای گاه و بیگاه او در مورد زنان آنقدر نابجاست که شاید عدم حضور خزعلی و خالی بودن جایگاه این معاونت بیشتر به نفع منافع زنان و خانواده باشد.
این مطالب را هم ببینید: