حکاکان مدیر کل ارتباطات همراه اول گفت: هیچگونه هک و نفوذی در شبکه اتفاق نیفتاده و ارسال پیام هشدار زلزله حاصل خطای تیم تحقیقاتی بود.
همراه اول عذرخواهی کرد: هیچگونه هک و نفوذی در شبکه اتفاق نیفتاده
به گزارش تازهنیوز، از دقایقی پیش، تصویری از آلارم زلزله در تلفن های همراه در شبکه های اجتماعی دست به دست می شود که در آن ادعا می شود که این پیام به دلیل هک شبکه تلفن همراه کشور است.
ب️ه نقل از تسنیم، روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هر گونه هک شبکه تلفن همراه کشور را تکذیب کرد و افزود وضعیت شبکه تلفن همراه کشور به صورت دائم توسط مراکز پایش امنیت اپراتورها و وزارت ارتباطات مورد پایش قرار می گیرد و هیچ گونه شواهدی مبنی بر هک این شبکه وجود ندارد و ادعاهای مطرح شده در حال بررسی است.
- اطلاعیه مرکز لرزه نگاری و مدیریت بحران کشور در مورد اخطار زلزله برای برخی از شهروندان تهرانی
- ماجرای هشدار وقوع زلزله روی گوشیهای اندروید چه بود؟ +عکس
مدیرکل ارتباطات همراه اول هم در این باره گفت: «از مشترکین خود معذرت خواهی میکنیم. هیچگونه هک و نفوذی نبوده است، مشکل خطای تیم تحقیقاتی برای تست قابلیت هشدار بلایای طبیعی بوده است.»
معاون پدافند غیرعامل نیز درمورد ارسال پیامک زلزله برای مخاطبین گفت: واحد تحقیقات و توسعه شرکت همراه اول درحال ارزیابی و تست یک سامانه بوده است که براثر خطای انسانی به جای ارسال برای ده گوشی تست برای تمامی افراد ارسال شده است.