برای افزودن آیتم‌ها به علاقه مندی، لطفا وارد شوید.

آذربایجان به اخراج چهار دیپلمات کشورش توسط ایران واکنش نشان داد

معاون سخنگوی وزارت امور خارجه کشور جمهوری آذربایجان در واکنش به خبر اخراج چهار دیپلمات این کشور از ایران بیان کرد: خبری که این روزها در مطبوعات پخش می‌شود، جدید نیست.

به گزارش تازه‌نیوز و به نقل از ایسنا، آیهان حاجی‌زاده، معاون سخنگوی وزارت خارجه آذربایجان روز جمعه در پاسخ به سوالی در رابطه با اخبار منتشره درباره اخراج ۴ دیپلمات جمهوری آذربایجان از ایران گفت: خبری که این روزها در مطبوعات پخش می‌شود، جدید نیست.

در همین ارتباط بخوانید: اخراج چهار دیپلمات جمهوری آذربایجان از ایران

به نوشته خبرگزاری آپا، چهار کارمند سفارت ایران در آذربایجان در تاریخ چهار آوریل ( ۱۵ فروردین) توسط دولت آذربایجان به دلیل آنچه که “فعالیت‌های غیردیپلماتیک و مغایر با کنوانسیون وین درخصوص روابط دیپلمات” خوانده شد، به عنوان “عنصر نامطلوب” شناخته شدند.

به نوشته این خبرگزاری، ایران نیز چند روز پس از آن در پاسخ به اقدام آذربایجان، ۲ کارمند سفارت آذربایجان در ایران و همچنین ۲ کارمند سرکنسولگری این کشور را “عنصر نامطلوب” اعلام کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید