برای افزودن آیتم‌ها به علاقه مندی، لطفا وارد شوید.

شروع دراماتیک مسی با اینترمیامی/ تقسیم شادی گل لئو با فرزندانش

گل لیونل مسی در دقیقه آخر باعث برد اینترمیامی مقابل کروس آسول در رقابت‌های لیگ کاپ شد.

مسی

به گزارش تازه‌نیوز، در آغاز رقابت‌های لیگ کاپ، اینترمیامی در ورزشگاه DRV PNK به مصاف کروس آسول مکزیک رفت و با نتیجه ۲-۱ پیروز شد.

در این دیدار که نخستین بازی لیونل مسی و سرخیو بوسکتس با پیراهن صورتی بود، این دو ستاره پیشین بارسلونا از دقیقه ۵۴ وارد زمین شدند.

به نقل از خبرورزشی، اینتر با گل دقیقه ۴۴ رابرت تیلور پیش بود، اما اوریل آنتونا در دقیقه ۶۵ بازی را به تساوی کشاند. این پایان کار نبود و ضربه ایستگاهی زیبای لیونل مسی در دقیقه ۴+۹۰ برد و شادی را برای میامی به ارمغان آورد تا مردمی که انتظار لئو را می‌کشیدند غرق در شادی شوند. ضمن این که سه پسر مسی هم کنار زمین بودند و او شادی‌اش را با آن‌ها تقسیم کرد.

اینترمیامی در گروه سوم منطقه جنوب علاوه بر کروس آسول با آتلانتا یونایتد هم هم‌گروه است و در بازی بعدی به مصاف تیم آمریکایی خواهد رفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید