در سال های ۹۸ و ۹۹ به دلیل تحریم حداکثری ترامپ و نتیجتاً عدم امکان استفاده از این منابع مسدودی، جهت واردات، بازار ارز دچار التهاب شد. 

واکنش عبدالناصر همتی به اظهارات وزیر خارجه؛  اگراین حرف درست باشد، یعنی درحال حاضر چندین میلیارد دلار ارز در اختیار دولت سیزدهم قرار دارد!
به گزارش تازه‌نیوز و به نقل از چندثانیه، رییس پیشین بانک مرکزی نوشت: اگراین حرف درست باشد، یعنی درحال حاضر چندین میلیارد دلار ارز در اختیار دولت سیزدهم قرار دارد. در سال های ۹۸ و ۹۹ به دلیل تحریم حداکثری ترامپ و نتیجتاً عدم امکان استفاده از این منابع مسدودی، جهت واردات، بازار ارز دچار التهاب شد. در حال حاضر که این ذخایر ارزی ، به دلایلی که روشن است، آزاد شده اند، خوب است رسانه های محفلی دولت به جای نشر مطالب کذبی نظیر دادن اطلاعات به صندوق بین المللی پول ، حداقل بگویند که این چندین میلیارد دلار از قبلی ها به دولت رسیده است!

آخرین مطالب