به گزارش تازهنیوز، روزنامه سازندگی نوشت: انتخابات ریاستجمهوری بعد از اعلام تایید صلاحیتها از سوی شورای نگهبان به صورت رسمی آغاز شد. شورای نگهبان روز یکشنبه بررسی صلاحیت داوطلبان چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری را به پایان رساند و ستاد انتخابات کشور هم اسامی نامزد نهایی این انتخابات را اعلام کرد.
بر این اساس «مسعود پزشکیان»، «مصطفی پورمحمدی»، «سعید جلیلی»، «علیرضا زاکانی»، «سیدامیر حسین قاضیزادههاشمی» و «محمدباقر قالیباف» تایید صلاحیت شدند.
مسعود پزشکیان تنها کاندیدای جریان اصلاحات است که تایید صلاحیت شده است. او اکنون نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی است که سال ۸۶ کاندیدای انتخابات مجلس شورای اسلامی هشتم شد تا از کسوت وزارت به کسوت وکالت درآید. وی در چهار دوره گذشته از شهر تبریز بخت خود را برای نمایندگی مجلس آزموده است و در دوره دهم توانست نایبرئیس مجلس باشد.
وزیر بهداشت دولت دوم اصلاحات اگرچه به عنوان یک چهره اصلاحطلب شناخته میشود، البته هیچگاه وابستگی حزبی و تشکیلاتی ندارد. تکیه او بیشتر بر کلیدواژه انصاف و عدالت است.
محمد هاشمی، فعال سیاسی اصلاحطلب، در گفتگویی درباره نتیجه احتمالی انتخابات و تایید صلاحیت مسعود پزشکیان بهعنوان تکگزینه اصلاحطلبان تاکید کرد که اگر اصلاحطلبان بتوانند آرای خاکستری را جذب کنند، پزشکیان رئیسجمهور دوره چهاردهم خواهد بود.
فعال سیاسی اصلاحطلب، در گفتگویی درباره نتیجه احتمالی انتخابات و تایید صلاحیت مسعود پزشکیان بهعنوان تکگزینه اصلاحطلبان تاکید کرد که اگر اصلاحطلبان بتوانند آرای خاکستری را جذب کنند، پزشکیان رئیسجمهور دوره چهاردهم خواهد بود.
