برای افزودن آیتم‌ها به علاقه مندی، لطفا وارد شوید.

گفت‌وگوی مخفیانه دو دشمن دیرینه در کشور قطر!

در شرایطی که دونالد ترامپ خواهان دیدار هر چه سریع‌تر با ولادیمیر پوتین شده، بلومبرگ گزارش داد که روسیه و اوکراین در قطر «مذاکراتی محدود» داشته‌اند.

اوکراین و روسیه

فارس نوشت: مسکو و کی‌یف درباره «تبادل زندانیان» و «حفاظت از تاسیسات هسته‌ای در برابر حملات» در قطر گفت‌وگو کردند. بلومبرگ این خبر را منتشر کرد.

در گزارش رسانه آمریکایی به نقل از منابع آمده، روسیه در جریان گفت‌وگو با دونالد ترامپ از اوکراین خواستار قطع روابط خود با ناتو و تبدیل شدن به «یک کشور بی‌طرف با ارتش محدود» خواهد شد.

ترامپ اعلام کرده که آماده است پس از مراسم تحلیف با ولادیمیر پوتین «بسیار سریع» دیدار کند.

یک منبع به بلومبرگ گفت، ظاهرا کرملین پذیرفته که تک تک اعضای ناتو می‌توانند به ارسال تسلیحات به اوکراین به عنوان بخشی از توافقنامه‌های امنیتی دوجانبه ادامه دهند اما این تسلیحات «نباید علیه روسیه یا برای بازپس گیری قلمرو استفاده شود.»

طبق گزارش این رسانه، موضع روسیه این است که «عملا کنترل تقریبا ۲۰ درصد از خاک اوکراین از جمله شبه جزیره کریمه را حفظ خواهد کرد.»

بلومبرگ خبر داد که مسکو و کی‌یف در قطر با هم مذاکراتی داشته‌اند. مقامات اوکراینی که نخواستند نامشان فاش شود به این رسانه گفتند که دو کشور در حال حاضر فقط درباره «تبادل زندانیان» گفت‌وگو می‌کنند.

این رسانه به نقل از منبع مطلع روس گزارش داد، اوکراین و روسیه در حال «مذاکرات محدود» در قطر درباره حفاظت از تاسیسات هسته‌ای در برابر حملات هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید