رئیس پلیس راهور فراجا با حمایت از حضور بانوان در حمل‌ونقل عمومی پایتخت، این اقدام را گامی مؤثر در کاهش حوادث رانندگی و ایجاد فرصت‌های شغلی برابر دانست.

حمایت پلیس راهور از نقش‌آفرینی زنان در حمل‌ونقل عمومی تهران

در پی اظهارات هفته گذشته‌ حبیب کاشانی، عضو شورای اسلامی شهر تهران، در صحن علنی شورا مبنی بر لزوم به‌کارگیری بانوان دارای گواهینامه پایه یکم در حمل و نقل عمومی شهر تهران)خطوط اتوبوسرانی بی‌آرتی)، این پیشنهاد با واکنش مثبت و حمایتی از سوی رئیس پلیس راهور فراجا مواجه شد.

به گزارش ایسنا، سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور کشور در پاسخ به این موضوع، ضمن حمایت رسمی از حضور بانوان در حوزه رانندگی وسایل نقلیه سنگین(حمل و نقل عمومی)، تصریح کرد: بارها اعلام کرده‌ام که خانم‌ها از دقت، نظم و رعایت قانون بالاتری نسبت به بسیاری از آقایان برخوردارند. بررسی‌های ما نشان می‌دهد که آمار تصادفات، تخلفات و حتی خسارات جانی در بین رانندگان زن به‌طور محسوسی پایین‌تر است.

در تهران بین ۳۴۰ تا ۳۵۰ خانم، دارای گواهینامه پایه یک هستند

رئیس پلیس راهور فراجا افزود: طبق اطلاعات موجود، در تهران بین ۳۴۰ تا ۳۵۰ خانم، دارای گواهینامه پایه یک هستند که این آمار تنها محدود به پایتخت است.

وی ادامه داد: بسیاری از این بانوان در حال حاضر در جاده‌های کشور با کامیون‌ها، کامیونت‌ها و اتوبوس‌های مسافربری فعالیت می‌کنند و سابقه موفق و بدون حادثه‌ای نیز دارند. این موضوع نشان می‌دهد که توانمندی بالای زنان در این حوزه نباید نادیده گرفته شود.

سردار حسینی با اشاره به آمادگی پلیس راهور برای حمایت از اجرای چنین طرحی افزود: اگر مدیریت شهری و سازمان‌های ذی‌ربط تصمیم به استخدام بانوان در خطوط بی‌آرتی بگیرند، پلیس راهور نه‌ تنها مخالفتی ندارد، بلکه کاملاً حمایت می‌کند.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: این طرح می‌تواند به اشتغال‌زایی برای بانوان منجر شود و به موازات آن، سطحی از برابری شغلی در حوزه‌هایی ایجاد کند که پیش‌تر به‌ طور سنتی مردانه تلقی می‌شد.

وی همچنین بر لزوم فرهنگ‌سازی، آموزش مهارت‌های تخصصی و حمایت روانی و اجتماعی برای بانوان فعال در این حوزه تأکید کرد و گفت: پلیس راهور آمادگی دارد جلسات مشترکی با شورای شهر و سازمان‌های ذی‌ربط برای تسهیل فرآیند جذب و آموزش بانوان برگزار کند.

سردار حسینی افزود: همچنین ما در تلاش هستیم تسهیلاتی را برای بانوانی که قصد دریافت گواهینامه پایه یک دارند، در نظر بگیریم تا روند ورود آن‌ها به این حرفه سرعت گیرد.

رئیس پلیس راهور فراجا در پایان پیامی صریح به شورای شهر و مدیران شهری داد و گفت: در صورتی که نیاز به هر نوع حمایت قانونی، اجرایی یا آموزشی باشد، پلیس راهور در کنار شماست و از به‌کارگیری بانوان در خطوط بی‌آرتی پایتخت کاملاً حمایت می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب