سرپرست و مدیر فنی وقت استقلال در تابستان ۸۹ علیه امیر قلعه نویی موضع گرفت.

حمله به قلعه‌نویی: برود همان جایی که گرین کارت گرفته زندگی کند

خبرورزشی نوشت: مرحوم منصور پورحیدری در تابستان سال ۱۳۸۹ هنگامی که پرویز مظلومی سرمربی این تیم شد، تحت عنوان مدیر فنی و سرپرست کنارش قرار گرفت.

در همان روزهای آغازین تابستان ۸۹ امیر قلعه نویی که در مقطع فوق سرمربی سپاهان بود، به شدت علیه پرویز مظلومی و منصور پورحیدری مصاحبه کرد به همین خاطر منصورخان پانزدهم تیر سال ۱۳۸۹ در مصاحبه ای اختصاصی با خبر ورزشی پاسخ تندی به حرف‌های شاگرد اسبق خود داد:

- قرار شد به استقلال کمک کنم ولی ناگهان یک اس‌ام‌اس آمد و اعلام شد که من سرپرست استقلال شده‌ام. اصلاً نمی‌دانستم جریان چیست و در واقع با یک پیامک متوجه خبر سرپرستی خودم شدم.

- فکر می‌کنم امیر قلعنویی هوش و حواس خود را از دست داده و به همین خاطر چنین حرف‌هایی را بر زبان آورده است. او باید به یاد داشته باشد که چگونه سرمربی استقلال شد و چطور برنامه سه ساله داد.

- آقایان فتح الله زاده، اولیایی و قریب می‌توانند شهادت بدهند که چند سال پیش و زمانی که قلعه نویی برای اولین بار به استقلال آمد، چگونه سرمربی این تیم شد. بهتر است امیر سال‌های گذشته را به یاد آورد.

- قلعه نویی برای به حاشیه کشیدن استقلال خیلی عجله کرد و بهتر بود صبر می‌کرد تا لیگ دهم شروع شود.

- آقای قلعه نویی! من خیلی راحت در قبر می‌خوابم و از این لحاظ نگرانی ندارم بنابراین بهتر است امیرهم به این موضوع زیاد فکر نکند. به هر حال او گرین کارت آمریکا را گرفته و فعلاً برود همان جایی که اقامتش را گرفته، زندگی کند.

Your Comment

You are replying to: .
captcha

آخرین مطالب