۱۴ آذر ۱۴۰۴، ۱۸:۱۴
۰
۰

نتفلیکس روز جمعه اعلام کرد که به توافقی برای خرید شرکت «وارنر برادرز دیسکاوری» دست یافته است؛ توافقی که به‌سرعت به یک فرایند مزایده‌ای پرتنش پایان داد.

نت فلیکس، کمپانی «برادران وارنر» را خرید

به گزارش جماران، نتفلیکس با پیشنهاد حدود ۲۸ الی ۳۰ دلار به ازای هر سهم برنده رقابت برای خرید وارنر برادرز دیسکاوری (WBD) شده و وارد مذاکرات انحصاری برای نهایی‌سازی قرارداد می‌شود. این معامله که شامل خرید استودیوهای وارنر و دارایی‌های پخش HBO Max است، می‌تواند ساختار صنعت سرگرمی را دگرگون کند.

نتفلیکس با پیشنهاد حدود ۲۸ الی ۳۰ دلار به ازای هر سهم برنده رقابت برای خرید وارنر برادرز دیسکاوری (WBD) شده و وارد مذاکرات انحصاری برای نهایی‌سازی قرارداد می‌شود.

این معامله که شامل خرید استودیوهای وارنر و دارایی‌های پخش HBO Max است، می‌تواند ساختار صنعت سرگرمی را دگرگون کند.

این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که پارامونت و کامکست نیز پیشنهادهایی ارائه داده بودند؛ پارامونت مدعی است خرید WBD توسط نتفلیکس می‌تواند با چالش‌های جدی ضدانحصار مواجه شود و روند فروش را غیرمنصفانه توصیف کرده است. با این حال، هیئت‌مدیره WBD تأکید دارد روند فروش با رعایت کامل تعهدات انجام شده است.

این خرید، یکی از بزرگ‌ترین جابه‌جایی‌های مالکیتی در هالیوود طی سال‌های اخیر محسوب می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha