۸ آبان ۱۴۰۵، ۲۰:۴۱
۰
۰

وزیر تعاون‌، کار و رفاه اجتماعی درباره، مشمولان افزایش رقم کالابرگ از یک میلیون تومان به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان توضیح داد.

توضیحات میدری درباره افزایش مبلغ کالابرگ

به گزارش اعتماد، احمد میدری جمعه هشتم آبان در حاشیه بازدید از کلینیک تأمین اجتماعی شهر لردگان در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری در خصوص افزایش قیمت کالابرگ، اظهار کرد: گروه‌هایی برای دریافت مبلغ مازاد کالابرگ ثبت‌نام کرده‌ بودند که تا پایان مهرماه برای ۳۳ میلیون و ۵۰۰ نفر از این افراد مبلغ از یک میلیون تومان به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: مابقی افرادی که برای افزایش رقم کالابرگ ثبت‌نام کرده‌اند، پرونده‌های آنان به‌طور مشترک با وزارت کار و سازمان برنامه و بودجه مورد بررسی قرار می‌گیرد و در ۱۵ آبان‌ماه امسال‌ افزایش کالابرگ برای آنان اعمال می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها

بازرگانی