۱ دی ۱۴۰۴، ۸:۲۴
۱
۰

تلاش صداوسیما در القای عدم اقدام دولت برای معیشت مردم در برنامه‌های شب یلدا خبرساز شده است.

اقدام جدید صداوسیما علیه دولت خبرساز شد

اصلاحات نیوز نوشت: تلاش صداوسیما در القای عدم اقدام دولت برای معیشت مردم در برنامه‌های شب یلدا خبرساز شده است. صداوسیما در یک اقدام عجیب همزمان با شب یلدا با دعوت از نمایندگان مجلس به گونه‌ای روایت می‌کند که انگار دولت اقدامی نکرده و صرفا مجلس در حوزه معیشت برای مردم دست به کار شده است! و شاهد یک دو قطبی میان دولت و مجلس در سیما هستیم!

در نکته‌ای عجیب تر حتی مهمان تلفنی برنامه اقدامات دولت در کالا برگ را زیر سوال برد و از اساس اجرای آن را انکار کرد! روش عملکرد صداوسیما در این شرایط با هدف زیر سوال بردن اقدامات دولت با چه منطقی صورت می‌گیرد؟! آیا صداوسیما از ناکارآمد جلوه دادن دولت نفعی می‌برد؟ 

نظرات

  • منتشرشده: 1
  • درانتظار: 0
  • غیرقابل‌انتشار: 1
  • IR علی ۱۸:۴۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۱
    0 0
    ۵۰ تا کانال رادیویی بی محتوا ۳۰ تا کانال تلویزیونی حیف برق و حیف وقت و همه و همه حیف بودجه منکه تلویزیون نگاه نمی کنم فقط حیاط وحش

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها

بازرگانی