کارشناس هواشناسی از ورود سامانه بارشی جدید به کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر گزارش‌های متعددی از بارش برف در شهرهای مختلف استان کردستان، آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل دریافت شده است.

ورود سامانه بارشی با بارش برف و کاهش دما به کشور

به گزارش خبرآنلاین، کارشناس هواشناسی از ورود سامانه بارشی جدید به کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر گزارش‌های متعددی از بارش برف در شهرهای مختلف استان کردستان، آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل دریافت شده است.

این سامانه امروز تا ظهر در نواحی شمال‌غرب فعال است و از بعدازظهر به سمت دامنه‌های جنوبی البرز حرکت می‌کند. استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، کردستان، کرمانشاه، شمال ایلام، همدان، چهارمحال و بختیاری، لرستان، زنجان، قزوین و البرز نیز امروز شاهد بارش برف و باران خواهند بود.

در تهران نیز بیشتر بارش‌ها در مناطق شمالی استان رخ می‌دهد.

فردا (شنبه) این سامانه به نواحی شمال شرق کشور می‌رسد و استان‌های خراسان شمالی، رضوی و سمنان بارش خواهند داشت. بارش‌ها در ارتفاعات کرمان و خراسان جنوبی تا یکشنبه ادامه دارد و پس از آن سامانه به تدریج از کشور خارج می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها