دبیرکل فدراسیون فوتبال خبر داد که کنفدراسیون فوتبال آسیا با برگزاری دیدار تراکتور در کشور ثالث موافقت نکرده است.

با درخواست تراکتور برای عدم سفر به عربستان مخالفت شد

هدایت ممبینی، دبیر کل فدراسیون فوتبال درباره وضعیت حضور تراکتور در لیگ نخبگان آسیا گفت: مجری مسابقات لیگ نخبگان آسیا، کنفدراسیون فوتبال آسیا است. قبل از نامه تراکتور و با توجه به شرایط موجود، فدراسیون نامه‌ای زد که میزبان تغییر پیدا کند اما موافقت نشده است.

وی ادامه داد: کنفدراسیون فوتبال آسیا نیز محدودیت و مشکلاتی دارد که موافقیت با برگزاری دیدار تراکتور در کشور ثالث رخ نداده است. تمهیدات امنیتی میزبانی توسط AFC انجام خواهد شد.

دبیرکل فدراسیون فوتبال درباره برگزاری رقابت‌های فوتبال و فوتسال هم عنوان کرد: کلیه لیگ‌های فوتبال و فوتسال را نیز می‌خواهیم برگزار کنیم و لیگ فوتسال در اواسط اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود. برای لیگ‌ یک و سایر لیگ‌ها مشکل زمانی نداریم و بعدا برنامه‌ریزی می‌کنیم. اولویت ما لیگ برتر و شروع آن از ابتدای اردیبهشت‌ماه تا پایان آن است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها