۲۵ خرداد ۱۴۰۵، ۸:۳۰
۲
۲

سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد: به نیروهای آمریکایی درباره زمان لغو محاصره تنگه هرمز دستور داده شده است.

دستور دولت آمریکا به نیروهای نظامی در تنگه هرمز

به گزارش ایسنا، سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا گزارش داد که به نیروهای آمریکایی دستور داده شده است که در صورت امضای توافق با ایران، روز جمعه محاصره تنگه هرمز را لغو کنند. سی‌ان‌ان همچنین در گزارشی دیگر به نقل از یک منبع آمرکایی آورده بود ترامپ از حملات اشغالگران به ضاحیه جنوبی بیروت به شدت خشمگین شده بود و در تماس تلفنی با نخست وزیر رژیم صهیونیستی الفاظ رکیک استفاده کرده بود.

این گزارش‌ها در حالی است که شهباز شریف نخست وزیر پاکستان در پستی در شبکه ایکس بامداد دوشنبه نوشت: ما خوشحالیم که پس از مذاکرات فشرده، توافق صلح بین آمریکا و ایران را اعلام می‌کنیم. دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا هم در تروث سوشال نوشت: توافق با ایران نهایی شده است و تنگه هرمز بدون هیچ عوارضی باز می‌شود و من اجازه لغو فوری محاصره دریایی آمریکا را می‌دهم.

نظرات

  • منتشرشده: 2
  • درانتظار: 0
  • غیرقابل‌انتشار: 2
  • علی ۱۱:۰۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۵
    0 0
    این همه شهید این همه خسارت و ویرانی فقط بخاطر باز شدن تنگه هرمز و لغو محاصره دریایی که هیچکدومش قبل جنگ نبود پس کو رفع تحریم ها و پولهای ایران و خروج امریکا از منطقه
  • IR عباس ۱۳:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۵
    0 0
    تا روز جمعه لبنان مدام زیر حمله اسرائیل خواهد بود آمریکا دخالت نمی کند ولی در مقابل دولت مردان ایرانی می گویند صلح باید شامل همه محور مقاومت باشد . آمریکا نیز محاصره ایران تا قبل از باز شدن تنگه هرمز از سوی ایران لغو نمی کند در ایران باز شاهد درگیری پراکنده در جنوب ایران نیز خواهیم بود ولی باز دولت مردان ایران اعلام خواهند با اقتدار آمریکا را مجبور تسلیم کردیم . توهم ها پایان ندارد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها

بازرگانی