۳۰ تیر ۱۴۰۵، ۲۲:۲۶
۰
۰

یک رسانه صهیونیستی گزارش داد با وجود اینکه مقامات دمشق به صورت علنی می‌گویند که قصد حمله به لبنان را ندارند، اما آنها برای انجام عملیات علیه حزب‌الله آماده می‌شوند.

سوریه علیه لبنان دست‌به‌کار می‌شود؟

ایسنا نوشت: شبکه صهیونیستی کان گزارش داد که یک مسئول امنیتی سوری که نزدیک به حکومت دمشق است، گفته است که با وجود اینکه مقامات دولت انتقالی دمشق به صورت علنی از مخالفت خود با ورود به مساله لبنان سخن می‌گویند، اما در عمل دمشق در حال آماده‌شدن برای انجام عملیات علیه حزب‌الله است.

کان به نقل از این مسئول سوری اعلام کرد که شکاف بزرگی میان سخنان علنی مقامات دولت موقت سوریه و میان آنچه که در پشت صحنه در جریان است، وجود دارد.

کان گزارش داد که طی دیدار ژوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان که با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، امروز در واشنگتن برگزار شد، ترامپ رویکرد بسیار مثبتی در قبال درخواست‌های لبنان نشان داد، اما او هیچ تعهدی را نسبت به هیچ چیزی ارائه نداد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها