۱۹ مرداد ۱۴۰۵، ۱۷:۴۸
۰
۰

قیمت طلا و سکه در معاملات روز دوشنبه با نوسان محدود همراه شد. در حالی که دلار در محدوده ۱۸۵ هزار تومان تثبیت شد، اونس جهانی طلا نیز در معاملات عصرگاهی کمی عقب نشست

سیگنال‌های مهم برای قیمت طلا و سکه از راه رسید

تجارت‌نیوز نوشت: قیمت طلا و سکه روز دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ در حالی بازگشایی شد که روند بازار یکدست نبود. طلای ۱۸ عیار پس از بازگشایی کاهشی، در ادامه رشد محدودی داشت و در کانال ۱۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان نوسان کرد. سکه امامی نیز در کانال ۱۸۶ میلیون تومان قرار گرفت.

در معاملات عصرگاهی، قطعات سنگین سکه مسیر افزایشی در پیش گرفتند، اما سکه‌های سبک‌تر با افت قیمت همراه شدند. سکه امامی در پایان معاملات به ۱۸۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید و طلای ۱۸ عیار نیز رشد محدودی را ثبت کرد.

در بازار ارز، دلار روز دوشنبه روی رقم ۱۸۴ هزار تومان بازگشایی شد و در پایان معاملات به ۱۸۵ هزار تومان رسید. در بازار جهانی نیز اونس طلا از محدوده ۴۳۴۹ دلار عقب نشست و در معاملات عصرگاهی در محدوده ۴۳۳۵ دلار قرار گرفت.

پیش ‌بینی قیمت طلا و سکه

کارشناسان اقتصادی معتقدند در صورتی که دلار در محدوده فعلی باقی بماند و اونس نیز بالای محدوده ۴۳۰۰ دلار تثبیت شود، احتمال نوسان طلا و سکه در محدوده‌های فعلی بیشتر است. در این سناریو، سکه امامی می‌تواند در کانال ۱۸۶ میلیون تومان باقی بماند و طلای ۱۸ عیار نیز در محدوده ۱۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان نوسان کند.

در مقابل، اگر اونس جهانی دوباره به سمت محدوده ۴۳۵۰ دلار حرکت کند و دلار نیز در نیمه بالایی کانال ۱۸۵ هزار تومان قرار بگیرد، بازار طلا می‌تواند با افزایش تقاضا همراه شود. در این شرایط، سکه امامی ظرفیت حرکت به سمت کانال ۱۸۷ میلیون تومان را خواهد داشت و طلای ۱۸ عیار نیز می‌تواند به سقف کانال ۱۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان نزدیک شود.

از سوی دیگر، افت بیشتر دلار یا ادامه عقب‌نشینی اونس می‌تواند فشار فروش را در بازار داخلی افزایش دهد. در این حالت، سکه امامی احتمالاً به محدوده ۱۸۵ میلیون تومان بازمی‌گردد و طلای ۱۸ عیار نیز می‌تواند بخشی از رشد روزهای اخیر را پس بگیرد.

سکه گرمی در معاملات عصرگاهی افت یک میلیون تومانی داشت

براساس اعلام اتحادیه طلا و جواهر تهران، قیمت سکه امامی روی رقم ۱۸۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی و سکه بهار آزادی نیز روی رقم ۱۸۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومانی معامله شدند. سکه امامی در معاملات عصرگاهی رشد ۵۰۰ هزار تومانی و سکه بهار آزادی افزایش ۱۰۰ هزار تومانی داشت.

روز دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵، نیم سکه و ربع سکه به ترتیب با قیمت ۹۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و ۵۲ میلیون تومانی معامله شدند. نیم‌سکه در معاملات عصرگاهی کاهش ۴۰۰ هزار تومانی و ربع سکه افت ۸۰۰ هزار تومانی داشت. سکه گرمی در معاملات عصرگاهی با رقم ۲۷ میلیون تومانی معامله شد و در معاملات عصرگاهی کاهش یک میلیون تومانی داشت.

مثقال طلا در کانال ۸۱ میلیون تومانی پیش‌روی کرد

مثقال طلا در معاملات عصرگاهی روز دوشنبه با رقم ۸۱ میلیون و ۱۶۰ هزار تومانی دادوستد شد و افزایش ۳۰ هزار تومانی نسبت به بازگشایی بازار طلا داشت. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز در محدوده ۱۸ میلیون و ۷۳۵ هزار تومانی معامله شد و رشد محدود ۶ هزار تومانی در معاملات عصرگاهی داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها