۱۰ شهریور ۱۴۰۵، ۱۰:۱۸
۰
۰

پژو ۲۰۷ اتوماتیک سقف شیشه‌ای و تارا دنده‌ای V۱ پلاس در بازار امروز رشد قیمت ۱۰۰ میلیونی را تجربه کردند

رشد ۱۰۰میلیونی قیمت ۲۰۷ در یک روز

به گزارش فرارو، قیمت پژو ۲۰۷ اتوماتیک سقف شیشه‌ای امروز سه‌شنبه ۱۰ شهریور در بازار آزاد ۱۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد و به دو میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان رسید.

قیمت تارا دنده‌ای V1 پلاس نیز رشد قیمت 100 میلیونی را تجربه کرد و اکنون دو میلیارد و 200 میلیون تومان فروخته می‌شود.

قیمت شاهین پلاس و شاهین اتوماتیک 50 میلیون تومان بالا رفت. شاهین پلاس اکنون با بهای سه میلیارد و 50 میلیون تومان به فروش می‌رسد.

دناپلاس اتوماتیک آپشنال نیز 50 میلیون تومان گران شد و به سه میلیارد و 80 میلیون تومان رسید. قیمت راناپلاس با موتور TU5P یک میلیارد و 750 میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته 50 میلیون تومان بیشتر قیمت خورده است.

قیمت کوییک GXL از سوی فروشندگان با 20 میلیون تومان بیشتر نسبت به روز گذشته، یک میلیارد و 300 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

ساینا S دنده‌ای نیز 20 میلیون تومان گران شده است و اکنون با نرخ یک میلیارد و 350 میلیون تومان خریدوفروش می‌شود.

قیمت پارس‌نوآ نیز دو میلیارد و 300 میلیون تومان است.

1

2

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها

بازرگانی