برای افزودن آیتم‌ها به علاقه مندی، لطفا وارد شوید.

خانواده ریحانه یاسینی بیانیه صادر کردند

خانواده ریحانه‌سادات یاسینی، خبرنگار جان باخته ایرنا در حادثه اتوبوس خبرنگاران محیط زیست با انتشار بیانیه‌ای از همدردی جامعه رسانه‌ای و فرهنگی و همه مشارکت‌کنندگان در مراسم وداع سپاسگزاری کردند.

به گزارش تازه‌نیوز و به نقل از ایرنا، خانواده ریحانه یاسینی، خبرنگار جانباخته در حادثه اتوبوس خبرنگاران بیانیه‌ای منتشر کردند.

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

آری «مرگ گاهی ریحان می‌چیند…»

ریحانه ما سراسر شور زندگی بود اما دنیا انگیزه و شوق او را تاب نیاورد.

او تمام هنر و‌ قلم زیبایش را در راه دغدغه‌های جامعه به کار گرفت. گاهی شکوه و زیبایی را روایت می‌کرد و گاهی قلمش از غم‌ها به جان می‌آمد. اینک ماییم و خاطراتی که بند بند وجودمان را در بر گرفته است. یاد او در سرمان و جایش در قلب سوخته‌مان همیشگی است.

سعی کردیم آنگونه که از ما خواسته بود با او وداع کنیم. از اینکه در این لحظات جانکاه همراهمان بودید، سپاسگزاریم. از جامعه رسانه‌ای و فرهنگی، فعالان اجتماعی و همه مشارکت‌کنندگانی که در مراسم وداع ما را همراهی کردند و تمام کسانی که در این اندوه بزرگ، آهی از دل کشیدند، ممنونیم.

به خانواده دردکشیده مهشاد کریمی و خانواده سربازانی که آنها نیز قربانی بی‌مسئولیتی‌ها شدند، صمیمانه تسلیت می‌گوییم. می‌دانیم که همکاران ریحانه و مهشاد از ریشه‌یابی این حادثه و دنبال کردن خون عزیزانشان کوتاه نمی‌آیند.

سخن زیاد است اما جان سوخته ما دیگر یاری نمی‌کند.

خانواده ریحانه سادات یاسینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید