برای افزودن آیتم‌ها به علاقه مندی، لطفا وارد شوید.

مواظب فَکِت باش! عصبانیت شدید پسر حسین پناهی از رسول نجفیان

پسر حسین پناهی روایت رسول نجفیان از زندگی آن مرحوم را زاییده تخیل نجفیان دانست و در واکنش تندی خطاب به او گفت «فکت را ببند»!

رسول نجفیان و سینا پناهی

به گزارش تازه نیوز، چندی قبل رسول نجفیان در برنامه «مهلا» و در پاسخ به درخواست مجری برای صحبت درباره حسین پناهی، چیزهایی در مورد او گفت که با واکنش تند سینا پناهی، پسر مرحوم حسین پناهی مواجه شد. سینا پناهی در صفحه اینستاگرام خود درباره اظهارات رسول نجفیان گفت که حرف‌هایی که زده۱۰ درصد راست بوده و ۹۰ درصد مابقی را از خودش درآورده! او در ادامه با ابراز ناراحتی از این که چرا در برنامه‌ای که راجع به چیز دیگری بوده، نجفیان درباره حسین پناهی حرف زده، گفت: او همیشه همین‌طور بوده. چند سال پیش هم به خاطر برخی مصاحبه‌هایش به او گفتم مواظب فکت باش. ولی انگار باز موتورش گرم شده و دوباره شروع کرده!

رسول نجفیان درباره حسین پناهی چه گفته بود؟

اما رسول نجفیان چه گفته بود که تا این حد پسر حسین پناهی را خشمگین کرده؟ نجفیان گفته بود که حسین پناهی «جنگ‌زده» بوده و به خاطر جنگ به همراه خانواده به تهران نقل مکان و همراه دو فرزندش در یک قبرستان زندگی می‌کرد؛ گاهی هم سفره‌شان را روی یکی از قبرها پهن می‌کرده تا این‌که فردی که در آن قبر مدفون بوده به خواب همسر حسین پناهی می‌آید و می‌گوید مگر من میز ناهارخوری شما هستم! و از آن‌ها می‌خواهد آن جا را ترک کنند.

پسر پناهی در واکنش به این حرف‌ها گفته که پدرش هرگز جنگ‌زده نبود و این‌ها داستان هندی است که نجفیان از خودش درآورده! سینا پناهی در پایان حرف‌هایش نجفیان را تهدید می‌کند که در صورتی که بار دیگر درباره پدر او صحبت کند از او شکایت خواهد کرد.

منبع: روزیاتو

شاید ندیده باشید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید