وزیر کشور با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی گفت: بی‌تردید یکی از محاسبات غلط دشمن در این حمله، امید به نبود انسجام داخلی و شکل‌گیری ناآرامی‌ها بود که خوشبختانه ناکام ماند.

وزیر کشور: نیروهای مسلح در اوج آمادگی هستند زیرا اسرائیل به تعهدات خود پایبند نیست

مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور نوشت: اسکندر مومنی وزیر کشور در نشست  «احزاب و فعالان سیاسی با موضوع تحولات اخیر کشور» ضمن خیرمقدم به شرکت‌کنندگان گفت: این جلسه با دو هدف اصلی، یعنی قدردانی از همبستگی و یکپارچگی ایجادشده در برابر تجاوز دشمن و لزوم حفظ و ارتقاء این انسجام برگزار شده است.

مومنی با بیان اینکه برنامه‌ریزی دشمن در دو محور بود، گفت: محور اول، دامن‌زدن به نارضایتی‌های مردم و تحریک اعتراضات مردمی و دیگری ایجاد ناامنی از طریق مرزها و گروه‌های ضدانقلاب؛ اما مردم عزیز ما با وجود برخی گلایه‌مندی‌ها و مشکلات، با همه وجود انسجام خود را نشان دادند.

وی ضمن تقدیر از همه فعالان حوزه امنیت اظهار کرد: در جلوگیری از ایجاد ناامنی، هم دستگاه‌های امنیتی، هم نیروی انتظامی و هم دولت اقدامات موثری انجام دادند؛ رویکرد دولت وفاق ملی در چینش‌ها و انتصابات، به‌ویژه در استان‌های حساس برای ایجاد زمینه انسجام ملی بسیار موثر بود.

وزیر کشور تصریح کرد: میزان ناامنی‌های عمومی در برخی استان‌های حساس کشور در مدت جنگ تحمیلی ۱۲ روزه حتی نسبت به مدت‌های پیش از آن کاهش محسوسی یافت و این نتیجه رویکرد دولت در استفاده از همه ظرفیت‌ها و ایجاد فرصت برابر برای همه اقوام و گروه‌ها بود.

وی ضمن تاکید بر حساب ویژه‌ای که رژیم صهیونیستی بر ناآرامی‌های داخلی باز کرده بود گفت: از حملات هدفمند به مراکز پلیس و زندان‌ مشخص بود هدف دشمن، ایجاد ناآرامی داخلی و ایجاد بی‌ثباتی است اما دولت با تقسیم کار مناسب و برنامه‌ریزی دقیق، آرامش را حفظ کرد؛ در همین راستا خدمات عمومی و رسیدگی به نیازهای فوری در اولویت قرار گرفت.

وی در خصوص عملکرد دولت و استانداران گفت: وزرا در مرکز و استانداران در استان‌ها از نخستین ساعات پس از حمله، فعال شدند؛ جلسات شورای تأمین و ستاد تنظیم بازار برگزار شد و همه مسئولان با روحیه‌ای بالا در صحنه بودند.

وی با اشاره به وجود برخی اختلاف نظرها در مسائل اجتماعی گفت: وقتی پای ایران در میان است، مردم با یکپارچگی واکنش نشان می‌دهند؛ این روحیه در موسیقی، فرهنگ، تاریخ و ادبیات ما نیز تجلی دارد. بسیاری از قطعات موسیقی میهنی نیز بارها شنیده می‌شود و همچنان حس تازگی و امید می‌دهد.

وزیر کشور در پایان با بیان اینکه رژیم‌ صهیونیستی به تعهدات خود پایبند نیست، گفت: نیروهای مسلح در اوج آمادگی است  اما حفظ همبستگی اجتماعی ضروری و بر عهده ما است.

تاکید زینی‌وند بر لزوم حفظ و تقویت انسجام ملی امروز کشور

علی زینی‌وند معاون سیاسی وزیر کشور ضمن تسلیت ایام محرم و گرامیداشت یاد شهدای تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی ازجمله مردم، فرماندهان و دانشمندان گفت: رویکرد دولت از ابتدا بر مبنای وفاق ملی شکل گرفته است، این نگاه پیش از وقایع اخیر هم وجود داشته و دولت بر اصول تعامل و همفکری با همه گروه‌ها و صاحب‌نظران پایبند بوده است.

وی افزود: از ابتدای دولت تاکنون جلسات متعددی با احزاب و دانشگاهیان برگزار شده و ما خود را در بسیاری از زمینه‌ها ملزم به استفاده از نظرات دلسوزانه و کارشناسانه احزاب دانسته‌ایم.

زینی‌وند با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، گفت: همان روز اول، وزیر کشور دستور داد که در راستای انسجامی که در کشور به وجود آمده، برنامه‌ریزی صورت بگیرد و نظرات دلسوزانه گروه‌ها، مردم، دانشگاهیان و نخبگان اخذ شود تا بتوانیم این انسجام ملی را حفظ و تقویت کنیم.

معاون سیاسی وزیر کشور تأکید کرد: وزارت کشور به دنبال فهم درست و واقعی از شرایط فعلی کشور و انسجام شکل‌گرفته است. تبیین این انسجام نباید با واقعیت دل مردم در تضاد باشد؛ مردمی که مقابل تجاوز رژیم صهیونیستی ایستادند نشان دادند که مهم‌ترین مؤلفه قدرت ما هستند.

وی خاطرنشان کرد: هر زمان که دشمن احساس کرده فاصله مردم با ساختار سیاسی کشور زیاد شده، طمع کرده است. تجاوز اخیر نیز بر اساس همین طمع و برداشت غلط از هویت ایرانیان انجام شد.

زینی‌وند تأکید کرد: ما باید رو به آینده نگاه کنیم. البته همه ما، چه در تحلیل، چه در عملکرد و چه در رفتار با مردم، باید شجاعت پذیرش اشتباهاتمان را داشته باشیم. اگر بررسی کنیم، به همه گروه‌ها انتقاداتی وارد است، مهم آن است که به جای مقصریابی با استفاده از انسجام ملی، به‌سوی ساختن آینده‌ای بهتر که مردم آن را تدوین می‌کنند، حرکت کنیم.

در این نشست تعدادی از فعالان سیاسی دیدگاههای خود را درباره مسائل کشور بیان کردند.

تاکید بر اصلاح برخی روش‌های حکمرانی، تاکید بر همبستگی بی‌نظیر ملی و اتحاد اقوام، مذاهب و گروه‌های سیاسی، لزوم شمول همه ایرانیان در دایره سیاسی، اجتناب از دوقطبی‌سازی ایرانیت و اسلامیت، لزوم استفاده از ظرفیت همدلی ایجادشده پس از تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی، شناسایی جنبه‌های مختلف نفوذ، تجلیل از نقش بی‌بدیل رهبری در اداره جنگ، قدردانی از تلاش‌ها و برنامه‌های دولت و نیروهای مسلح در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، لزوم نگاه آسیب‌شناسانه و شناسایی نقاط ضعف، لزوم تغییر رویکرد اجتماعی و حفظ بیش‌ازپیش کرامت مردم از جمله محورهای مطرح شده در این نشست بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب