۵ خرداد ۱۴۰۵، ۱۳:۱۴
۱
۰

سپاه پاسداران از هدف قرار دادن یک فروند پهپاد MQ۹ و شناسایی و رهگیری یک فروند جنگنده آمریکایی در آسمان کشور خبر داد.

سپاه: یک پهپاد MQ۹ آمریکا هدف قرار گرفت و سقوط کرد

به گزارش عصر ایران، سپاه پاسداران از هدف قرار دادن یک فروند پهپاد MQ۹ و شناسایی و رهگیری یک فروند جنگنده آمریکایی در آسمان کشور خبر داد.

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با انتشار اطلاعیه ای  از شناسایی و رهگیری یک فروند پهپاد MQ9، یک فروند پهپاد RQ4 و جنگنده متجاوز F35 خبر داد. 

در این اطلاعیه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ارتش تروریستی آمریکا در ادامه ماجراجویی‌های مداخله گرایانه در منطقه و رفتارهای متجاوزانه، در منطقه خلیج فارس  وارد حریم هوایی ایران شد و یگان های پدافندی سپاه پاسداران در راستای دفاع از حریم سرزمینی کشورمان پس از پایش های اطلاعاتی دقیق، یک فروند پهپاد MQ9 را شناسایی و ساقط کرد.

همچنین با شلیک به یک فروند پهپاد RQ4 و جنگنده متجاوز F35 آنان را وادار به فرار و خروج از حریم سرزمینی کرد. 

سپاه پاسداران نسبت به هرگونه نقض آتش بس از سوی ارتش متجاوز آمریکا هشدار داده و حق پاسخ متقابل را برای خود مشروع و قطعی می داند.

نظرات

  • منتشرشده: 1
  • درانتظار: 0
  • غیرقابل‌انتشار: 0
  • IR دکترسادات ۱۳:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
    0 0
    مسئولین محترم ایران عزیز بابامنتظریم بزنین آمریکای جنایتکار و صهیونیست وحشی رو داغون کنین...

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها

بازرگانی