سخنگوی وزارت خارجه گفت: ایران با درخواست گروسی برای بازدید از تاسیسات هسته ای آسیب دیده در جنگ تحمیلی موافقیت نخواهد کرد.

ایران با درخواست آژانس موافقت نمی‌کند/ هرکشوری  برای تعرض به ایران مورد استفاده قرار گیرد مشمول اقدامات دفاعی است

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه روز دوشنبه در نشست خبری در پاسخ به این پرسش که «رافائل گروسی مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخواست دسترسی به تاسیسات هسته‌ای ایران را ارائه کرده است و آیا ایران با آن موافقت خواهد کرد»، گفت: خیر.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به پرسشی درباره حملات صورت گرفته به کشورهای منطقه از سوی ایران گفت:  ما به هیچ کشور منطقه حمله نکرده‌ایم و حمله نخواهیم کرد. واقعاً باید واژه‌ها را دقیق شناخت و دقیق استفاده کرد. ضربات دفاعی جمهوری اسلامی ایران صرفاً علیه پایگاه‌ها، امکانات و مواضعی است که توسط آمریکا برای حمله به ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد، از جمله امکانات لجستیکی و پشتیبانی آن. ما بارها از کشورهای منطقه خواسته‌ایم و خواهش کرده‌ایم که بر اساس تعهدات خود طبق حقوق بین‌الملل، اجازه ندهند آمریکا و رژیم صهیونیستی از قلمرو، امکانات و خاک آنان برای طراحی، تدارک و اجرای اقدامات تجاوزکارانه علیه ایران استفاده کنند. این یک درخواست دائمی است؛ هم بر مبنای اصل حسن همجواری و هم بر اساس اصول پذیرفته‌شده حقوق بین‌الملل. این، یک تعهد است از جانب کشورهای منطقه. 

به گزارش ایرنا؛ وی ادامه داد: در دفاع از خود تردید نخواهیم کرد. هر منطقه و هر بخشی از هر کشوری که برای تعرض به جمهوری اسلامی ایران مورد استفاده قرار گیرد، قاعدتاً مشمول اقدامات دفاعی ایران خواهد بود. اینکه در چه زمانی، به چه شکلی و با چه کیفیتی از خود دفاع کنیم، ضربات دفاعی خود را در کجا متمرکز کنیم یا در چه نقاطی انجام دهیم، تصمیمی است که با توجه به مصالح کشور، توسط نیروهای مسلح مقتدر ایران اتخاذ و اجرا می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها