رئیس مجلس بیان کرد: در سال‌هایی دفاع مقدس حتی به ما سیم خاردار نمی‌فروختند، و آتش توپ‌خانه‌های ما تا ۱۴-۱۵ کیلومتر آن طرف تر نمی‌رفت اما امروز به جایی برسیم که هر نقطه‌ای را بخواهیم با موشک‌هایمان بدون محدودیت، مورد هدف قرار دهیم.

قالیباف: دیپلماسی تسلیم نیست، بلکه تبدیل قدرت میدان به دستاورد سیاسی است

به گزارش انتخاب، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، امروز (سه‌شنبه 31 شهریور) در مراسم پاسداشت پیشکسوتان دفاع مقدس گفت: امسال اولین سالی است که فرمانده‌مان کنارمان نیست؛ اگر درایت و آینده‌نگری آقای شهید نبود، شاید الان فرهنگ دفاع مقدس اینطور به کمک کشور نمی‌آمد.

به نوشته فارس، رئیس قوه مقننه ادامه داد: در سال‌هایی دفاع مقدس حتی به ما سیم خاردار نمی‌فروختند، و آتش توپ‌خانه‌های ما تا ۱۴-۱۵ کیلومتر آن طرف تر نمی‌رفت. درحالی‌که گلوله‌های توپ هم جیره‌بندی بود، اما این فرهنگ باعث شد امروز به جایی برسیم که هر نقطه‌ای را بخواهیم با موشک‌هایمان بدون محدودیت، مورد هدف قرار دهیم.

وی بیان کرد: امروز در این جنگ ترکیبی، اقتصادی، نظامی و دیپلماسی هرگز تسلیم نمی‌شویم و ‌کشور را تعطیل نمی‌کنیم و با قدرت پاسخ خواهیم داد. همانطور که تاکنون پاسخ دادیم و دشمن را در همۀ عرصه‌ها عاجز کردیم.

قالیباف با بیان اینکه ترامپ با یک تمدن تاریخی و یک مقاومت ملی و دینی مواجه است؛ اعلام کرد: او باید بداند که نمی‌تواند قدرت خود را به ملت ایران و نیروهای مسلح تحمیل کند. امامین انقلاب و حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای عزیز فرهنگ غنی دفاع را نهادینه کردند و ما استوار در برابر جنگ ترکیبی، نظامی، اقتصادی و رسانه‌ای دشمن ایستاده‌ایم و محکم در میدان حضور داریم. 

رئیس مجلس اعلام کرد: نه کشور را تعطیل می‌کنیم و نه هرگز تسلیم می‌شویم. کشور قدرت بازدارندگی پایدار دارد و می‌توانیم در برابر آنان بایستیم. دشمن بداند مذاکره نیز یک میدان مبارزه است؛ دیپلماسی تسلیم نیست، بلکه تبدیل قدرت میدان به دستاورد سیاسی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها

بازرگانی