- آخرین جزئیات در مورد خودروی مشترک ایران و روسیه
- ایرانخودرو هایما را در بورس دولاپهنا حساب میکند!
- خودروهای چینی و هندی در راه ایران؛ ماشینهایی که قبلا حتی نمیدانستیم وجود دارند!
بهانه خودروسازان برای افزایش قیمت خودرو نوسانهای ارزی و ممنوعیت واردات بود. چنانکه حتی در ۱۰۰ روز اول دولت رییسی شاخص قیمت خودرو تورمی ۲۷ درصدی را نشان میداد. با اینحال کارشناسان میگویند، روند نزولی هفته اخیر دلایل دیگری دارد. در هیچ اتفاق تازهای در بازار رخ نداده که قیمت خودرو را ارزان کند.

به گزارش تازه نیوز، رویداد۲۴ نوشت: قیمت خودرو تحت تاثیر برجام طی روزهای گذشته روند کاهشی را تجربه کرده است و عمدتاً سطح معاملات در این بازار به شدت افت کرده است. کارشناسان علت افت قیمت را احتمال به سرانجام رسیدن مذاکرات وین و کاهش قیمت دلار میدانند.
با روی کار آمدن دولت رییسی و سیاست دولت در آزادسازی قیمت خودرو که منجر شد برخی از خودروها حتی تا ۶۰ میلیون تومان افزایش را به صورت یکباره تجربه کنند، رکود در این بازار رقم خورد. چنانکه تورم برخی خودروها طی یک سال دولت رییسی به حدود ۶۰ درصد هم رسید.
این مطالب را هم ببینید: