همایش ۱۰۰۰ نفری، قابلیت جدید تلگرام/ مسنجری که به یک ابَر پیام‌رسان تبدیل می‌‎شود

پیام‌رسان تلگرام به تازگی خدماتی را ارائه کرده است که قابلیت برگزاری همایش هزار نفری را به مخاطبان ارائه می‌دهد. به نظر می‌رسد این امکان بخاطر پیک پنجم کرونا اتفاق افتاده تا برگزاری جلسات به صورت آنلاین را برای کاربران ساده‌تر کند.

به گزارش تازه‌نیوز، تلگرام از پیام‌رسان‌هایی است که همواره توانسته با ارائه خدمات جدید و متنوع مخاطبان خود را راضی نگه دارد. این اپلیکیشن اخیرا به‌روزرسانی جدیدی ارائه کرده که طی آن سقف تماس ویدئویی از ۳۰ نفر به ۱۰۰۰ نفر رسیده است به طوری که می‌توان با آن نوعی همایش تصویری یا ویدئوکنفرانس برگزار کرد.

با توجه به همه‌گیری کرونای دلتا به نظر می‌رسد این امکان یکی از نیازهای اساسی کاربران فضای مجازی بود؛ احتمالا با در دسترس قرار گرفتن این خدمت جدید، کاربران تلگرام نسبت به قبل افزایش داشته باشند.

امکانات ویژه تلگرام؛ بیش از واتساپ و کلاب‌هاوس و …

یکی از نکات مثبت امکان جدید تلگرام این است که از بین ۱۰۰۰ نفری که در تماس تصویری حضور دارند، ۳۰ نفر می‌توانند داده‌ها و اطلاعات خود را با دیگر کاربران به اشتراک بگذارند. در واقع تلگرام با این طرح تمام امکانات دیگر اپلیکیشن‌ها را به خود اضافه کرده و اگر بتواند استوری یا همان داستان را که در توئیتر و اینستاگرام موجود است به نرم‌افزار خود اضافه کند، آن را تبدیل به یک اَبَر پیام‌رسان خواهد کرد.

تلگرام که اخیرا مانند کلاب‌هاوس قابلیت ایجاد جلسه صوتی و پیش‌تر مانند واتساپ قابلیت تماس صوتی و تصویری را به اپلیکیشن خود اضافه کرده، علاوه بر این موارد از امکانات اغلب منحصربه‌فردی مانند ایجاد گروه، کانال، ربات، چت‌های محرمانه، تلگراف و ایجاد پوشه‌های سفارشی هم برخوردار است.


تلگرام در سال ۱۳۹۲ و همزمان با ناکارآمد شدن وایبر به طور گسترده در دسترس مردم ایران قرار گرفت و در اردیبهشت ۱۳۹۷ فیلتر شد.

پیش از فیلترینگ، بیش از ۸۰ درصد از کاربران ایرانی از تلگرام استفاده می‌کردند و کسب و کارهای اینترنتی خود را در کانال‌ها و گروه‌های اینترنتی انجام می‌دادند. هرچند که پس از فیلترینگ تعداد اعضا کم نشد، اما عمده کسب‌وکارهای اینترنتی خدمات فروش خود را به صفحات اینستاگرامی انتقال دادند.

در حال حاضر نیز بیش از ۴۰ میلیون نفر در این پیام‌رسان فعالیت می‌کنند. اما مجلس به دنبال این است که کابران حتی با استفاده از فیلترشکن نیز نتوانند به آن وصل شوند. مجلس این تصمیم را برای همه‌ی پیامرسان‌های خارجی و سرویس‌های اینترنتی اجرا می‌کند.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.