خبر تازه‌ای از سوی آمریکا که احیای برجام را تهدید می‌کند

یک نماینده جمهوی‌خواه آمریکا گفت: با نزدیک شدن به پایان مذاکرات برجام، با توجه به این‌که درخصوص مسائل مطرح‌شده در این توافق ارتباطی با کنگره وجود ندارد، نگران هستیم.

به گزارش تازه‌نیوز، عضو ارشد مجلس نمایندگان آمریکا سه‌شنبه شب درخصوص توافق هسته‌ای با ایران گفت: کنگره باید هرگونه توافقی با ایران را بررسی کند.

مایکل مک کول که ریاست نمایندگان جمهوریخواه در کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا را بر عهده دارد، افزود:با نزدیک شدن به پایان مذاکرات هسته‌ای ایران، با توجه به اینکه درخصوص مسائل مطرح شده در این توافق، ارتباطی با کنگره وجود ندارد، نگران هستیم.

به نقل از خبرفوری، سخنان مک کول درحالی بیان می‌شود که  دولت جو بایدن در سایه مشکلات داخلی ایالات متحده مترصد فرصتی است که بازگشت به برجام را به‌عنوان یک پیروزی دیپلماتیک برای دمکرات‌ها معرفی کند.

بیشتر بخوانید:

«ند پرایس»  سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا عصر دوشنبه در آخرین اظهارنظر صورت گرفته در جمع خبرنگاران، تعلل کشورش برای پاسخ به آخرین نسخه از پیش‌نویس توافق وین را اینگونه توجیه کرد: ما با جدیت درحال بررسی نظرات ایران هستیم و می‌توانم تضمین دهم که حتی یک روز بیش از زمان لازم برای ارائه پاسخ، وقت را از دست نخواهیم داد.

در همین راستا یک مقام ارشد آمریکایی که خواسته نامش فاش نشود، در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز ادعا کرده که ایران از چند خواسته مهم خود در مذاکرات عقب‌نشینی کرده تا گفت‌وگوها به نقطه پایان نزدیک شود.

محمد جمشیدی، معاون امور سیاسی دفتر رییس جمهوری در این باره تصریح کرد: خارج کردن سپاه از لیست ترور (نه تحریم) پیشنهاد آمریکا به دولت قبل بود تا ایران را وادار به پذیرش مذاکرات منطقه ای و موشکی کند.

وی افزود: آمریکا می‌گفت بدون مذاکره منطقه ای و موشکی، بازگشت به توافق ۲۰۱۵ نیز غیرممکن است. تیم آقای رئیسی این خواسته را رد کرد.

شاید ایالات متحده گمان نمی‌کرد که ایران با چند اصلاحیه به استقبال پیش‌نویس توافق نهایی برود و توپ را در زمین واشنگتن رها کند. بدیهی است که تداوم وضع کنونی ایالات متحده را به انزوا کشانده و ضعف دولت بایدن را در مواجهه با مخالفان توافق وین در داخل این کشور برجسته کرده است.

2 نظر
  1. رضا

    جمهوریخواهان بی منطق ، بیهوده دارن دست و پا می‌زنند. فعلا” که قدرت دست دمکراتهاست و ترامپ هم به زباله دان تاریخ پرتاب شد.

  2. مریم

    به درک اسفل السافلین.
    میخوان قبول کنن میخوان نکنن.
    با وجود تهاتر، مبادلات با پول کشورها و ارزهای دیجیتال؛ دو سه سال دیگه تحریم اصلا اثری نخواهد داشت.
    زیاد آمریکائیها جوش نزنن.
    شیرشون خشک میشه.
    خخخخخ

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.