پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۱

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۱ به چه صورت خواهد بود؟

به گزارش تازه‌نیوز، شاخص کل بورس تهران امروز روند نزولی به خود گرفت و از کانال یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحدی وارد محدوده یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحدی شد. شاخص بازار اول، هشت هزار و ۲۸۱ واحد و شاخص بازار دوم، ۱۲ هزار و ۸۷ واحد کاهش را ثبت کرد.

شاخص کل بورس با کاهش ۸ هزار و ۸۱۳ واحدی به محدوده یک میلیون و ۴۹۲ هزار واحدی رسید. همچنین شاخص هم‌وزن در محددوه ۴۴۲ هزار واحدی ایستاد. ارزش معاملات بازار سرمایه نیز به ۴،۶۸۹ میلیارد تومان رسید. تعدادهای نمادهای مثبت به ۲۸۷ عدد و نمادهای منفی نیز ۳۵۲ عدد بود.

حرکت بورس همراه با رشد دلار

احمد اشتیاقی، کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: بازار سرمایه بر اساس انتظار تورمی که ناشی از افزایش قیمت دلار است، روند صعودی را تجربه کرد و وارد کانال جدید شد. وی افزود: در این مقطع، پارک پول منطقی نیست و سرمایه‌گذاران از ترس ایجاد یک شرایط تورمی خاص سهام می‌خرند.

اشتیاقی اظهار کرد: بازار سرمایه در گام اول یعنی چهارم آبان ماه که شاخص تا محدوده یک میلیون و ۲۸۰ هزار واحد کاهش یافت با افت مواجه بود؛ پس از آن شاخص توانست تا محدوده یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحدی رشد کند؛ در این بازه زمانی دلار بازار آزاد تا محدوده ۳۶ هزار تومان رسیده بود.

بیشتر بخوانید:

اهمیت دلار نیمایی برای بورس

این کارشناس بازار سرمایه توضیح داد: طی چند هفته قیمت دلار به آستانه ۳۹ هزار تومان رسید و در همین مقطع شاخص توانست به محدوده یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد برسد. با توجه به قیمت دلار انتظار می‌رفت که شاخص چند روزی در این محدوده باقی بماند اما امروز شاخص نزولی شد که ناشی از تغییر قیمت دلار نیمایی است.

اشتیاقی تاکید کرد: با توجه به وقایع انتظار می‌رود که قیمت دلار نیمایی به صورت جزئی افزایش یابد. چرا که دلار نیمایی و بازار آزاد فاصله بیش از ۳۰ درصدی دارند و این افزایش قیمت دلار نیمایی نمی‌تواند موقتی باشد و در نهایت روی سهام بازار نیز تاثیر دارد.

پتانسیل رشد

این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: به دلیل جاماندگی بورس نسبت به بازارهای موازی و P/E مناسبی که در حال حاضر این بازار دارد، انتظار کاهش نداریم اما رشد بورس هم به صورت یکپارچه و مستمر نخواهد بود. وی افزود: هر چند که بورس در مقطع کنونی از ناحیه بودجه ۱۴۰۲، احیای برجام، نرخ خوراک صنایع، نبود نقدینگی و … با محدودیت رشد مواجه است.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.