رکوردهای فروش فوق‌العاده ایران‌خودرو/ این متقاضیان جاده مخصوص باز کردند!

عرضه محصولات توسط ایران خودرو قله های جدیدی را ثبت کرد. خودروساز ساکن کیلومتر 14 جاده مخصوص در آخرین طرح فروش خود امکان حضور سه دسته متقاضی را فراهم کرد. متقاضیان عادی، مادران دارای دو فرزند و دارندگان خودروهای فرسوده این فرصت را پیدا کردند که شانس خود را برای خرید خودرو بیازمایند.

به گزارش تازه‌نیوز، ایران خودرویی ها در آخرین فروش فوق العاده خود در سال ۱۴۰۱ چهار محصول دنا پلاس با موتور توربو شارژ و گیربکس دستی، سمند سورن پلاس، هایما S۷ پلاس و هایما S۵ با گیربکس اتوماتیک ۶ سرعته را در دسترس متقاضیان قرار دادند.

به نقل از اکوایران، آبی های جاده مخصوص در این طرح فروش خود در مجموع ۱۰ هزار و ۳۰۰ دستگاه خودرو عرضه کردند. از این تعداد پنج هزار و ۱۵۰ دستگاه به مادران دارای دو فرزند اختصاص پیدا کرد. سهم متقاضیان عادی نیز سه هزار و ۹۰ دستگاه بود. الباقی تیراژ عرضه خودرو یعنی دو هزار و ۶۰ دستگاه نیز به صاحبان خودروهای فرسوده اختصاص پیدا کرد.

اما برای این تعداد خودروی عرضه شده نزدیک به یک میلیون و ۸۹۹ هزار نفر متقاضی بعد از رد شدن از فیلترهای مختلف توانستند شانس خود را برای شرکت در این طرح فروش فوق العاده بیازمایند.

بنابراین به طور متوسط برای هر دستگاه خودرو حدود ۱۸۴ نفر صف کشیدند. دنا با گیربکس اتوماتیک و موتور توربو شارژ توانست بیشترین تعداد متقاضی را به خود جلب کند. آمارهای منتشر شده توسط ایران خودرو نشان می دهد این محصول با گیربکس اتوماتیک بیش تر ۷۵۴ هزار و ۹۰۰ نفر متقاضی را به خط کرد. کمترین تقاضا نیز برای هایما با گیربکس اتوماتیک ۶ سرعته بود.

این خودروی کراس اوور چینی نزدیک به ۸۷ هزار و ۵۰۰ نفر تقاضا را به خود دید.

این مطالب را هم ببینید:

رکوردهایی که در فروش فوق العاده پایانی خودرو شکست

حال برویم سراغ رکوردهایی که در این فروش فوق العاده ایران خودرو جا به جا شد. اولین رکورد مربوط به عرضه محدود دو عضو خانواده هایما بود. آبی های جاده مخصوص در این دور از فروش خود تنها هزار و ۳۰۰ دستگاه انواع هایما را در اختیار متقاضیان قرار گرفت. سهم هایما S۷ پلاس ۵۰۰ دستگاه و سهم مدل S۵ این خودرو با گیربکس اتوماتیک ۶ سرعته ۸۰۰ دستگاه بود. این عرضه محدود پیش تر سابقه نداشته است. بررسی ها نشان می دهد ایران خودرویی ها در طرح های فروش پیشین حداقل هزار و ۵۰۰ دستگاه از این مهمان های چینی خطوط تولید خود را به متقاضیان عرضه کرده بودند.

رکورد دیگر نیز مربوط به دو عضو خانواده هایما می شود. متقاضیان عادی به طور معمول همواره دست بالا را در تشکیل صف برای خرید محصولات عرضه شده در طرح های فروش دارند. اما در آخرین فروش سال ۱۴۰۱ این مادران دارای دو فرزند و دارندگان خودروهای فرسوده که بیش از متقاضیان عادی برای هایما S۷ پلاس و هایما S۵ با گیربکس اتوماتیک ۶ سرعته ثبت نام کردند. مادران دارای دو فرزند و متقاضیان تعویض خودروهای فرسوده خود با خودروی نو برای در اختیار گرفتن هایما S۷ پلاس به ترتیب حدود ۱۴۱ هراز و ۷۸۰ نفر و ۱۱۰ هزار و ۳۰۰ نفر ثبت نام انجام دادند. اما متقاضیان عادی برای همین خودرو تنها حول و حوش ۷۶ هزار و ۹۰۰  نفر نام نویسی کردند.

تقاضای بیش از ۲۵۲ هزار نفری از سمت مادران دارای دو فرزند و همچنین صاحبان خودروهای فرسوده با توجه به قیمت حدود ۸۵۸ میلیون تومانی نشان می دهد که حول و حوش ۲۱ هزار و ۶۲۲ میلیارد تومان نقدینگی در اختیار مادران دارای دو فرزند و همچنین دارندگان خودروهای فرسوده قرار دارد.

همین اتفاق برای هایما S۵ با گیربکس اتوماتیک ۶ سرعته نیز افتاد. مادران دارای دو فرزند برای این خودرو بیش از ۴۰ هزار نفر ثبت نام کردند. صاحبان خودروهای فرسوده نیز برای نزدیک به ۳۳ هزار و ۸۵۰ نفر به صف شدند تا هایما S۵ را خریداری کنند.

هایما S۷ پلاس در شکستن رکورد در فروش فوق العاده ایران خودرو هتریک کرده و متقاضیان برای در اختیار گرفتن این خودرو به چیزی بالاتر از شانس احتیاج داشتند. به طور میانگین برای هر دستگاه  هایما S۷ پلاس حدود ۶۸۵ تقاضا وجود داشت.

بعد از هایما S۷ پلاس سمند سورن بنزینی به ازای هر دستگاهی که عرضه شد، حدود ۱۸۲ نفر را به خود جلب کرد. دنا پلاس با حول و حوش ۱۵۱ نفر متقاضی در جایگاه سوم جدول میانگین تقاضا قرار داشت و هایما S۵ نیز به طور متوسط برای هر دستگاهی که عرضه شد نزدیک به ۱۱۰ نفر را به صف کرد.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.