حمله جدید اسرائیل به ایران: کسانی که هولوکاست را انکار می‌کنند، حق امضای توافق ندارند

رئیس رژیم صهیونیستی گفت کسانی که هولوکاست را انکار و موجودیت اسرائیل را تهدید می‌کنند حق امضای توافقنامه‌هایی که منجر به تقویتشان می‌شود، ندارند.

به گزارش تازه نیوز، رئیس رژیم صهیونیستی خواستار اعمال تحریم‌های سخت علیه ایران شد. به نوشته وبگاه «عروتص شوع»، اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم اسرائیل روز سه‌شنبه و طی سخنانی در پارلمان آلمان به مذاکرات رفع تحریم‌های ایران اشاره کرد.

به نقل از فارس، کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی سال‌های گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای خود متهم کرده‌اند و ایران نیز به شدت این ادعاها را رد کرده است.

ایران تاکید می‌کند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح‌آمیز دارد. بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کرده‌اند اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح‌آمیز انرژی هسته‌ای ایران به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکرده‌اند.

این گزارش حاکی است دیوید بارنیا، مدیر موساد نیز روز دوشنبه برای دیدار با مقامات دولتی، امنیتی و اطلاعاتی ایالات متحده عازم واشنگتن شد. دفتر نخست‌وزیری رژیم موقت صهیونیستی اعلام کردکه این سفر بر تشدید همکاری‌های امنیتی و اطلاعاتی با آمریکایی‌ها بر سر توافق هسته‌ای ایران متمرکز خواهد بود.

این مطالب را هم ببینید:

یائیر لاپید، نخست‌‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز روز یک‌شنبه اعلام کرد تلاش تل‌آویو برای جلوگیری از توافق هسته‌ای بین ایران و قدرت‌های جهان ادامه دارد. دو سناتور آمریکایی نیز روز دوشنبه با سفر به فلسطین اشغالی با مقام‌های رژیم موقت صهیونیستی در زمینه آخرین تحولات پیرامون مذاکرات رفع تحریم‌های ایران گفت‌وگو کردند.

لیندسی گراهام و باب منندز، سناتورهای جمهوری‌خواه و دموکرات آمریکایی به محض ورود به فلسطین اشغالی گفتند که مخالف احیای برجام هستند. این دو سناتور آمریکایی گفتند که اجازه نخواهند داد ایران «سلاح اتمی» داشته باشد.

جمهوری اسلامی ایران راستی‌آزمایی رفع تحریم‌ها، اخذ تضمین در خصوص ماندگاری برجام و رفع ادعاهای پادمانی آژانس اتمی را اصلی‌ترین مطالبه خود در مذاکرات رفع تحریم‌ها قرار داده و تأکید کرده که تنها بازگشت به قرارداد دوجانبه‌ای که در ازای برخی محدودیت‌ها نفع ملموس اقتصادی برای ملت ایران به همراه داشته باشد را منطقی می‌داند و آن را می‌پذیرد.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.